Pelitup Muka byAriana - By Ariana

Masa untuk UPGRADE gaya fesyen pelitup muka anda walaupun semasa pandemik

Pelitup muka BYARIANA

Material Lembut dan Selesa. Sesuai digayakan di waktu kerja, keluar bersama keluarga mahupun Menggayakan OOTD.

Direka khas untuk anda menggayakan semasa pandemik. Rekaan moden dengan material yang berkualiti tinggi.

1 +
Unit Terjual
1 +
Lebih 10 Variasi Warna
1 %
Disukai Ramai

Neoprene & Cotton Spandex

Material kain Selesa untuk pengudaraan & Menyerap peluh

Fabrik Facemask selesa, lembut dan mudah bernafas. Tidak menghalang untuk anda bernafas. Mengurangkan rasa panas bila bernafas dan memberikan keselesaan semasa memakai. Membantu menyerap peluh dan cepat kering.

Artboard 11-gallery-bas
Artboard 18basic

Mengikut piawaian WHO

filter dalam boleh ditukar dan selamat digunakan

Dengan adanya “easy pocket holder” anda boleh menukar filter dalam dengan 3 layer mask. Poket Non-Woven Filter ini adalah satu inovasi untuk mengikuti piawaian yang ditetapkan WHO supaya dapat melindungi diri anda dari penyebaran jangkitan semasa pandemik.

reusable & washable

Boleh dibasuh dan diguna pakai berulang kali

Risau bila dah selalu guna, akan ada kekotoran  seperti sisa makanan, habuk debu dan kesan make-up. Jangan risau, facemask ini boleh dibasuh dan boleh digunapakai selepas dikeringkan.

Artboard 19basic
extend

Stretchy extender

Regangan Getah extender sehingga 25 inchi

Facemask mempunyai getah belakang sebagai pengganti extender. Sesuai untuk semua jenis muka. Tidak kira apa sahaja jenis bentuk wajah anda, getah ini mampu untuk memberikan cengkaman yang kemas di belakang kepala anda. Tanpa rasa terlalu ketat atau tidak selesa. Boleh dilaras mengikut keselesaan.

Memang selesa bila pakai. Takde masalah nak bernafas. Material pun memang lembut. Tak rasa pun macam pakai mask. Paling best, nampak bergaya dan cantikkk...

Intan Abdullah

Mesra Tudung

Sesuai untuk wanita berhijab yang ingin padankan facemask dengan pakaian atau tudung harian.

Poket Penapis

Rekaan poket penapis yang boleh dimuatkan dengan 3 lapisan pelitup untuk memberikan perlindungan lengkap.

Boleh Dicuci

Material yang diperbuat daripada kain yang boleh dicuci jika ada sebarang kekotoran seperti makeup.

PILIHAN UTAMA & DIPERCAYAI RAMAI

Lebih 20,000+ Pengguna Setia Yang Sangat Berpuas Hati

" Washable, breathable & comfortable fabric mask from @byariana_official 😍 Cantik sangat aksesori diamond kat mask ni nampak exclusive! ✨✨✨"
Sheryl Shazwanie
" Facemask best dan cantik. Selesa, mudah untuk wanita berhijab ( headloop design ) , xrasa sakit n lemas bila pakai.. pakai as double mask to protect from virus.."
Leez Rosli
" Hijab friendly sbb tak perlukan extender, ada pocket filter kt inner side to allow you for double masking, and ada lebih 10 warna for your choices! 😷 "
Aina Fadhilah
" Hijab friendly sbb tak perlukan extender, ada pocket filter kt inner side to allow you for double masking, and ada lebih 10 warna for your choices! 😷 "
Aina Fadhilah
" Face mask washable @byariana_official 🤍 best sgt face mask ni sbb material yang serap peluh & selesa, ada getah di bahagian belakang, dan boleh dicuci. "
Nadia Nadzirah
" Best sungguh mask hijab friendly @byariana_official niiiii 😍😍😍😭 Tambah2 lagi, it has different design untuk mask ni! "
Aqilah Zulkifli
226397121_338718637922543_6357183293779059072_n

pelbagai warna

Pelitup Muka byAriana ini datang dengan Lebih 10+ variasi warna

Black

Grey

Oak

White

Nude

Mint Green

Emerald Green

Greyish Blue

Navy Blue

Windy Blue

Baby Blue

Blue Horizon

Dusty Purple

Maroon

Dusty Pink

Soft Pink

Jadi Jangan Tunggu Lagi!

Tempah Pelitup Muka kegemaran anda sekarang!

Pelitup Muka Basic

MINIMAL DESIGN
  • Material yang selesa & serap peluh.
  • Bahagian luar neoprene.
  • Bahagian dalam cottonspandex.
  • Bahagian belakang GETAH (menggantikan extender).
  • Ukur lilit 21 inci.
  • Boleh di regang sehingga 25 inci
  • Boleh di basuh (JIMAT)

Pelitup Muka diamond

MINIMAL DESIGN
  • Material yang selesa & serap peluh.
  • Bahagian luar neoprene.
  • Bahagian dalam cottonspandex.
  • Bahagian belakang GETAH (menggantikan extender).
  • Ukur lilit 21 inci.
  • Boleh di regang sehingga 25 inci
  • Boleh di basuh (JIMAT)

Pelitup Muka exclusive

MINIMAL DESIGN
  • Material yang selesa & serap peluh.
  • Bahagian luar neoprene.
  • Bahagian dalam cottonspandex.
  • Bahagian belakang GETAH (menggantikan extender).
  • Ukur lilit 21 inci.
  • Boleh di regang sehingga 25 inci
  • Boleh di basuh (JIMAT)

ANDA ADA SOALAN?

Soalan Lazim

Anda boleh terus beli dari kami melalui website dengan klik pada butang “tempah sekarang” untuk membuat tempahan.

  1. buka facemask ini dan masukkan filter
  2. letakkan filter mengikut saiz yang poket
  3. terus sarung ke muka

Ada. Kami juga ada koleksi lain.  Anda boleh buhungi pegawai kami untuk info lanjut.

kanak-kanak bawah 12 tahun boleh boleh pakai facemask ini. Tetapi bergantung pada saiz muka.

Sesuai untuk warna emas. Memberikan perlindungan extra kepada mereka.

Anggaran waktu penghantaran adalah 7-8 hari bekerja.

Ya mask ini boleh dibasuh dan diguna pakai balik.

Boleh. Tiada masalah.

© COPYRIGHT 2020 BYARIANA - ALL RIGHTS RESERVED​

×

Cart