Masa untuk UPGRADE gaya fesyen pelitup muka anda walaupun semasa pandemik

MEMPERKENALKAN PELITUP MUKA Diamond

Material Lembut dan Selesa. Sesuai digayakan di waktu kerja, keluar bersama keluarga mahupun Menggayakan OOTD.

Direka khas bagi mereka yang mengutamakan SOP dan mencegah jangkitan semasa bersosial. Dengan reka bentuk minimal yang sesuai untuk digayakan dengan pelbagai outfit pilihan anda untuk nampak lebih berkeyakinan, cantik dan selesa.

Mesra Tudung

Sesuai untuk wanita berhijab yang ingin padankan facemask dengan pakaian atau tudung harian.

Poket Penapis

Rekaan poket penapis yang boleh dimuatkan dengan 3 lapisan pelitup untuk memberikan perlindungan lengkap.

Boleh Dicuci

Material yang diperbuat daripada kain yang boleh dicuci jika ada sebarang kekotoran seperti makeup.

NEW DESIGN

Pelitup muka diamond

Direka khas untuk anda menggayakan semasa pandemik. Rekaan moden dengan material yang berkualiti tinggi.

Pelitup muka ini sesuai untuk digayakan bersama outfit harian kegemaran anda.

1 +
Unit Terjual
1 +
Lebih 10 Variasi Warna
1 %
Disukai Ramai

Neoprene & Cotton Spandex

Material kain Selesa untuk pengudaraan & Menyerap peluh

Fabrik yang selesa, lembut dan mudah bernafas. Tidak menghalang untuk anda bernafas. Mengurangkan rasa panas bila bernafas dan memberikan keselesaan semasa memakai. Membantu menyerap peluh dan cepat kering.

Artboard 17diamond
Artboard 18basic

Mengikut piawaian WHO

filter dalam boleh ditukar dan selamat digunakan

Dengan adanya “easy pocket holder” anda boleh menukar filter dalam dengan 3 layer mask. Poket Non-Woven Filter ini adalah satu inovasi untuk mengikuti piawaian yang ditetapkan WHO supaya dapat melindungi diri anda dari penyebaran jangkitan semasa pandemik.

reusable & washable

Boleh dibasuh dan diguna pakai berulang kali

Risau bila dah selalu guna, akan ada kekotoran  seperti sisa makanan, habuk debu dan kesan make-up. Jangan risau, pelitup muka ini boleh dibasuh dan boleh digunapakai selepas dikeringkan.

Artboard 19basic
extend

Stretchy extender

Regangan Getah extender sehingga 25 inchi

Getah belakang sebagai pengganti extender. Sesuai untuk semua saiz kepala. Tidak kira apa sahaja jenis bentuk wajah anda, getah ini mampu untuk memberikan cengkaman yang kemas di belakang kepala anda. Tanpa rasa terlalu ketat atau tidak selesa. Boleh dilaras mengikut keselesaan.

Memang selesa bila pakai. Takde masalah nak bernafas. Material pun memang lembut. Takde rasa gatal atau ketat. Paling best, nampak bergaya dan cantikkk! Suami pun suka tengok kita pakai...

Intan Abdullah

Diamond Minimal DESIGN

Reka bentuk minimal & Simple.
mengukir penampilan cantik bergaya.

g4diamond

Design Diamond

Rekabentuk minimal yang eksklusif. Mudah untuk dipadankan dengan pelbagai pakaian kegemaran anda.

Lebih 10+ Jenis Warna

Warna lembut yang memenuhi kriteria anda sebagai wanita. Dengan adanya lebih 10+ warna utama, ini akan memberikan anda flexibility untuk padankan setiap design mengikut outfit harian anda.

PILIHAN UTAMA & DIPERCAYAI RAMAI

Lebih 20,000+ Pengguna Setia Yang Sangat Berpuas Hati

" Washable, breathable & comfortable fabric pelitup from @byariana_official 😍 Cantik sangat aksesori diamond kat mask ni nampak exclusive! ✨✨✨"
Sheryl Shazwanie
" Best dan cantik. Selesa bila nak pakai. Mudah untuk wanita berhijab ( headloop design ) , xrasa sakit n xrasa lemas bila pakai.. pakai as double mask to protect from virus.."
Leez Rosli
" Hijab friendly sbb tak perlukan extender, ada pocket filter kt inner side to allow you for double masking, and ada lebih 10 warna for your choices! 😷 "
Aina Fadhilah
" Pelitup muka yang washable @byariana_official 🤍 best sgt sbb material yang serap peluh & selesa, ada getah di bahagian belakang, dan boleh dicuci. "
Nadia Nadzirah
" Best sungguh mask hijab friendly @byariana_official niiiii 😍😍😍😭 Tambah2 lagi, it has different design untuk pelitup ni! "
Aqilah Zulkifli
" Headloop design yg memeri, ada poket utk insert filter, washable, selesa, ada byk pilihan warna and design. Perfect for everyday use. "
Tasha Manshahar

pelbagai warna

Pelitup Muka Diamond ini datang dengan Lebih 10+ variasi warna

Black

Grey

Oak

White

Nude

Mint Green

Emerald Green

Greyish Blue

Navy Blue

Windy Blue

Baby Blue

Blue Horizon

Dusty Purple

Maroon

Dusty Pink

Soft Pink

Lembut & menyerap peluh

Design yang Moden

Material Berkualiti Premium

Wah Bestnya! Banyak koleksi boleh dipilih!
Paling berbaloi, setiap pembelian yang sah, anda akan dapat Zip Lock & Non Woven Filter secara PERCUMA!

KENAPA BYARIANA?

kami ingin membantu wanita bertudung menggayakan fesyen dengan lebih mudah dan selesa.

getah belakang pengganti extender

Mudah bagi wanita berhijab

Fabrik selesa, lembut dan mudah bernafas

mengikut piawaian WHO

poket untuk penukaran Non Woven filter

boleh dibasuh

Jadi Jangan Tunggu Lagi!

Tempah Pelitup muka Byariana kegemaran anda sekarang! Tawaran ini terhad pada waktu ini sahaja!

Minit
Saat

Combo 2x Unit

MINIMAL & MODEn
RM 50
00
Harga Sebenar RM54.00
  • 2x Unit Pelitup Muka
  • FREE Shipping RM10
  • PENJIMATAN LEBIH RM20
  • FREE Zip Lock - RM10
  • FREE 3x Box - RM30
  • FREE 1x Extender - RM5

Combo 4x Unit

MINIMAL & MODEn
RM 100
00
Harga Sebenar RM108.00
  • 4x Unit Pelitup Muka
  • FREE Shipping RM10
  • FREE Zip Lock - RM10
  • PENJIMATAN LEBIH RM40
  • FREE 3x Box - RM30
  • FREE 1x Extender - RM5

Combo 10x Unit

MINIMAL & MODEn
RM 220
00
Harga Sebenar RM270.00
  • 10x Unit Pelitup Muka
  • FREE Shipping RM10
  • FREE Zip Lock - RM10
  • FREE 3x Box - RM30
  • FREE 1x Extender - RM5
  • PENJIMATAN LEBIH RM100

ANDA ADA SOALAN?

Soalan lazim

Anda boleh terus beli dari kami melalui website dengan klik pada butang “tempah sekarang” untuk membuat tempahan.

  1. Buka pelitup muka ini dan masukkan filter
  2. Letakkan filter mengikut saiz yang poket
  3. Terus sarung ke muka

Ada. Kami juga ada koleksi lain.  Anda boleh buhungi pegawai kami untuk info lanjut.

kanak-kanak bawah 12 tahun boleh boleh pakai facemask ini. Tetapi bergantung pada saiz muka.

Sesuai untuk warna emas. Memberikan perlindungan extra kepada mereka.

Anggaran waktu penghantaran adalah 7-8 hari bekerja.

Ya mask ini boleh dibasuh dan diguna pakai balik.

Boleh. Tiada masalah.

© COPYRIGHT 2020 BYARIANA - ALL RIGHTS RESERVED​

×

Cart