Masa untuk UPGRADE gaya fesyen pelitup muka anda walaupun semasa pandemik

MEMPERKENALKAN PELITUP MUKA exclusive

Pelitup Muka Eksklusif Yang Lembut dan Selesa. Sesuai digayakan di waktu kerja, keluar bersama keluarga mahupun OOTD.

Direka khas bagi mereka yang mengutamakan SOP dan mencegah jangkitan semasa bersosial. Dengan reka bentuk Diamond di sebelah kanan bagi menaikkan keyakinan anda untuk nampak lebih cantik dan selesa.

Mesra Tudung

Sesuai untuk wanita berhijab yang ingin padankan facemask dengan pakaian atau tudung harian.

Poket Penapis

Rekaan poket penapis yang boleh dimuatkan dengan 3 lapisan pelitup untuk memberikan perlindungan lengkap.

Boleh Dicuci

Material yang diperbuat daripada kain yang boleh dicuci jika ada sebarang kekotoran seperti makeup.

NEW EXCLUSIVE DESIGN

PELITUP MUKA EXCLUSIVE

Direka khas untuk anda menggayakan semasa pandemik. Rekaan moden dengan material yang berkualiti tinggi.

Pelitup muka ini memberikan pelbagai peluang untuk digayakan bersama outfit harian kegemaran anda.

1 +
Unit Terjual
1 +
Lebih 10 Variasi Warna
1 %
Disukai Ramai

Neoprene & Cotton Spandex

Material kain Selesa untuk pengudaraan & Menyerap peluh

Fabrik pelitup muka yang selesa, lembut dan mudah bernafas. Tidak menghalang untuk anda bernafas. Mengurangkan rasa panas bila bernafas dan memberikan keselesaan semasa memakai. Membantu menyerap peluh dan cepat kering.

g1
g2

Mengikut piawaian WHO

filter dalam boleh ditukar dan selamat digunakan

Dengan adanya “easy pocket holder” anda boleh menukar filter dalam dengan 3 layer mask. Poket Non-Woven Filter ini adalah satu inovasi untuk mengikuti piawaian yang ditetapkan WHO supaya dapat melindungi diri anda dari penyebaran jangkitan semasa pandemik.

reusable & washable

Boleh dibasuh dan diguna pakai berulang kali

Risau bila dah selalu guna, akan ada kekotoran  seperti sisa makanan, habuk debu dan kesan make-up. Jangan risau, pelitup muka ini boleh dibasuh dan boleh digunapakai selepas dikeringkan.

extend

Stretchy extender

Regangan Getah extender sehingga 25 inchi

Pelitup muka Exclusive ini mempunyai getah belakang sebagai pengganti extender. Sesuai untuk semua jenis muka. Tidak kira apa sahaja jenis bentuk wajah anda, getah ini mampu untuk memberikan cengkaman yang kemas di belakang kepala anda. Tanpa rasa terlalu ketat atau tidak selesa. Boleh dilaras mengikut keselesaan.

Memang selesa bila pakai. Takde masalah nak bernafas. Material pun memang lembut. Tak rasa pun macam pakai mask. Paling best, nampak bergaya dan cantikkk...

Intan Abdullah

EXCLUSIVE DIAMOND DESIGN

Kehalusan seni bunga diamond.
mengukir penampilan cantik bergaya.

15

DIamond SHape

Rekabentuk diamond yang eksklusif memberikan rasa keyakinan kepada pengguna untuk nampak lebih cantik dan bergaya.

Lebih 10+ Jenis Warna

Dengan adanya lebih 10+ warna utama, ini akan memberikan anda flexibility untuk padankan setiap design mengikut outfit harian anda.

PILIHAN UTAMA & DIPERCAYAI RAMAI

Lebih 20,000+ Pengguna Setia Yang Sangat Berpuas Hati

" Washable, breathable & comfortable fabric mask from @byariana_official 😍 Cantik sangat aksesori diamond kat pelitup ni nampak exclusive! ✨✨✨"
Sheryl Shazwanie
" Pelitup best dan cantik. Selesa, memudahkan untuk wanita berhijab ( headloop design ) , xrasa sakit n xrasa lemas bila pakai.. pakai as double mask to protect from virus.."
Leez Rosli
" Hijab friendly sbb tak perlukan extender, ada pocket filter kt inner side to allow you for double masking, and ada lebih 10 warna for your choices! 😷 "
Aina Fadhilah
" Pelitup muka yang washable @byariana_official 🤍 best sgt face mask ni sbb material yang serap peluh & selesa, ada getah di bahagian belakang, dan boleh dicuci. "
Nadia Nadzirah
" Best sungguh mask hijab friendly @byariana_official niiiii 😍😍😍😭 Tambah2 lagi, it has different design untuk mask ni! "
Aqilah Zulkifli
" Headloop design yg memeri, ada poket utk insert filter, washable, selesa, ada byk pilihan warna and design. Perfect for everyday use. "
Tasha Manshahar

pelbagai warna

Pelitup Muka Exclusive ini datang dengan Lebih 10+ variasi warna

Nude

Dusty Purple

Maroon

Dusty Pink

Dusty Pink

Emerald Green

Mint Green

Greyish Blue

Navy Blue

Baby Blue​

Black

Universal Grey

This is the heading

This is the heading

This is the heading

This is the heading

Lembut & menyerap peluh

Design yang Moden

Material Berkualiti Premium

Wah Bestnya! Banyak koleksi boleh dipilih!
Paling berbaloi, setiap pembelian yang sah, anda akan dapat Zip Lock & Non Woven Filter secara PERCUMA!

KENAPA BYARIANA?

kami ingin membantu wanita bertudung menggayakan fesyen dengan lebih mudah dan selesa.

getah belakang pengganti extender

Mudah bagi wanita berhijab

Fabrik selesa, lembut dan mudah bernafas

mengikut piawaian WHO

poket untuk penukaran Non Woven filter

boleh dibasuh

Jadi Jangan Tunggu Lagi!

Tempah Pelitup Muka kegemaran anda sekarang!

Dapatkan kombinasi pilihan Pelitup Muka Exclusive anda sekarang! Lebih jimat dan berpatutan.

Exclusive Set 1

1x Maroon | 1x Dusty Pink | 1x Nude
RM 69.00 HARGA ASAL RM79
  • 3 Unit Pelitup Muka
  • FREE Extender
  • FREE 3 Zip Lock
  • FREE Shipping

Exclusive Set 2

1x Black | 1x Navy Blue | 1x Greyish Blue
RM 69.00 HARGA ASAL RM79
  • 3 Unit Pelitup Muka
  • FREE Extender
  • FREE 3 Zip Lock
  • FREE Shipping

Exclusive Combo 5in1

1x Maroon | 1x Dusty Pink | 1x Nude | 1x Black | 1x Navy Blue
RM 119.00 HARGA ASAL RM136
  • 5 Unit Pelitup Muka
  • FREE Extender
  • FREE 5 Zip Lock
  • FREE Shipping
LIMITED OFFER
" Pelitup best dan cantik. Selesa, memudahkan untuk wanita berhijab ( headloop design ) , xrasa sakit n xrasa lemas bila pakai.. pakai untuk prevent & protect from virus.."
Leez Rosli

EXCLUSIVE FACEMASK

DIAMOND DESIGN
RM 36
00
seunit
  • Material yang selesa & serap peluh.
  • Bahagian luar neoprene.
  • Bahagian dalam cottonspandex.
  • Bahagian belakang GETAH (menggantikan extender).
  • Ukur lilit 21 inci.
  • Boleh di regang sehingga 25 inci
  • Boleh di basuh (JIMAT)

ANDA ADA SOALAN?

Ini adalah Soalan Yang Sering di tanya ramai

Anda boleh terus beli dari kami melalui website dengan klik pada butang “tempah sekarang” untuk membuat tempahan.

  1. buka pelitup muka ini dan masukkan filter
  2. letakkan filter mengikut saiz yang poket
  3. terus sarung ke muka

Ada. kami juga ada koleksi lain dari Diamond ini. Anda boleh buhungi pegawai kami untuk info lanjut.

kanak-kanak bawah 12 tahun boleh boleh pakai facemask ini. Tetapi bergantung pada saiz muka.

Sesuai untuk warna emas. Memberikan perlindungan extra kepada mereka.

Anggaran waktu penghantaran adalah 7-8 hari bekerja.

Ya mask ini boleh dibasuh dan diguna pakai balik.

Boleh. Tiada masalah.

© COPYRIGHT 2020 BYARIANA - ALL RIGHTS RESERVED​

×

Cart